Betegeink mondták

Horváth ViolaHorváth Viola
Lilike még csak 1 éves, úgyhogy hurutos köhögés még csak egyszer fordult elő nálunk. Mivel még ilyen picike, ezért természetesen nem is gondoltam „saját, házi” gyógymódra, betartottuk a gyermekorvosunk útmutatását. Az Ambroxol-Teva bevállt, Lili köhögése hamar felszakadt, az ízét szerette (ami egy ilyen csöppségnél nagy szó!) úgyhogy elégedett vagyok ezzel a hurutoldóval. A patikában azt mondták, hogy felnőtteknek való tabletta is van belőle, úgyhogy a legközelebbi megfázáskor talán mi is kipróbáljuk…
Czimmermann ZsuzsannaCzimmermann Zsuzsanna
Két gyönyörű szép kislányom van, Fruzsi 2,5 éves, Frida, a kisebbik pedig 1,5 éves. Mindkettőjük örökmozgó, ezért sokat járunk a játszótérre, a szomszéd gyerekekhez, és persze Fruzsi már óvodába is jár. Sokat járnak tehát közösségbe, talán ezért is van, hogy hiába vigyázunk rájuk, óvjuk őket, ősszel és gyakran tavasszal is rendszeresen megfáznak, köhögnek. Kisebb korukban többször próbálkoztunk természetes szirupokkal, homeopátiás szerekkel, de a hatásuk felemás volt, gyakran elhúzódott a picik gyógyulása. Végül feladtuk a kísérletezést és a nálunk, felnőtteknél is jól bevált Ambroxol-Teva hurutoldót adtuk nekik (persze előtte azért megkérdeztük gyerekorvosunkat, hogy mi a véleménye a dologról…). Azóta a családunkban a megfázás szezon lefolyása gyorsabb, kiszámíthatóbb és kevésbé „szenvedős” lett. Jó és kíméletes gyógyszer, mostanában is szívesen ajánlom a barátainknak ezt a szert.
Tomsits AndreaTomsits Andrea
A mi családunkban lassan „törzsvendég” az Ambroxol-Teva. Ősszel, amikor mindenki köhög, prüszköl, meg orrot fúj, általában a mi családunk sem kerüli el az influenzát. Amikor egyikünk elkapta, nem kérdés, hogy „végigmegy-e” a családon… Persze ilyenkor mindegyikünk a „halálán van”, de tudjuk, hogy a betegség pár nap alatt átvészelhető. Ambroxol-Teva-t használunk, főleg a tablettát, mert már a gyerekek is nagyok. Eddig bevált, jók a tapasztalataink vele. Olvastuk róla, hogy nem csak felszakítja a hurutot, de más kedvező mellékhatásai is vannak.